De Borstel en Kruidenstempelmassage is een Oosterse massage die helpt het lichaam te ontgiften ondersteund door de werking van warme  bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten.
Tevens stimuleert de Borstel en Kruidenstempelmassage de bloedsomloop, celstofwisseling en afvoer van afvalstoffen. Het lichaam gaat door deze massage beter functioneren en komt tegelijkertijd volledig tot rust!

Wat houd de behandeling precies in;

De behandeling begint met een borstelmassage van gezicht en lichaam, waardoor de huid
direct zachter en gladder gaat aanvoelen. Hierna volgt een lichaamscrub met basisch mineraalzout en warme massageolie. Deze scrub zorgt voor een aangenaam peeling effect en voor een versterkende werking van de kruiden. Het mineraalzout reguleert de natuurlijke vetbalans van de huid en vult mineralen zoals ijzer en silicium aan. Ook wordt de uitscheiding van afvalstoffen via de huid bevorderd. Nadat u heerlijk bent schoongemaakt met warme compressen kan de kruidenstempelmassage beginnen met een veelheid aan soorten reinigende, activerende en ontspannende kruiden.

Voor wie is een Borstel-Kruidenstempelmassage geschikt ;

Voor iedereen die gespannen, moe of lusteloos is. Voor iedereen die zijn/haar lichaam wil reinigen en via de huid extra afvalstoffen wil afvoeren. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op het geestelijke vlak nieuwe energie vrijkomen en biedt deze massage dus hulp in stressvolle momenten.

De prijs bedraagt voor:

60 MINUTEN € 72,50 inclusief de kruiden
90 MINUTEN € 95,00 inclusief de kruiden
Duo Borstel en Kruidenstempelmassage
60 MINUTEN € 135,00 inclusief de kruiden
90 MINUTEN € 180,00 inclusief de kruiden