Cadeaubon

Verwen iemand met een cadeaubon

Zoekt u een ontspannend en origineel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar om te laten zien dat u iemand waardeert? Geef een cadeaubon van Wellnessmassage Prinsenbeek.

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10,- euro en zijn vrij te besteden in onze praktijk voor verschillende behandelingen of producten. U kunt de Wellnessmassage Prinsenbeek cadeaubon telefonisch of per onderstaand formulier aanvragen. Ook zijn ze verkrijgbaar in onze praktijk.

Onze cadeaubonnen in verpakking

Bestellen via de website

Voor het bestellen van een cadeaubon vult u op onderstaand formulier uw gegevens in. Naast de prijs van de cadeaubon berekenen wij € 3,50 administratie- en portokosten. Onze cadeaubonnen zijn voor 12 maanden geldig en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Betaling

Vult u op onderstaand formulier de gegevens in waarheen wij de cadeaubon kunnen opsturen. Na betaling van het bedrag incl. de administratie- en portokosten versturen wij de cadeaubon naar het opgegeven adres. U kunt deze betaling doen op Rabobank rekeningnummer NL 34 RABO 0145729915 onder vermelding van 'Cadeaubon' en uw naam.

Bestel formulier cadeaubon

 

Uw naam* *
Adres * *
Postcode + plaats * *
Telefoonnummer * *
Email adres* *
   
Waarde cadeaubon * (min. € 10,-)
   
   

Eventuele vragen