Bij Wellnessmassage Prinsenbeek hebben wij onze eigen Health Coach die zich bezig houdt met het leven voor u gezonder en minder stressvol te laten zijn, want zeg nou zelf, het leven in onze moderne maatschappij wordt steeds hectischer en vraagt steeds meer! Zij doet dit op een holistische wijze: met bijzondere aandacht voor de mens in zijn totaliteit: lichaam, geest en ziel.
Onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid lijden onder een snelle ongezonde levensstijl, daarom leert onze Health Coach u veel over gezonde en evenwichtige voeding en het effect van verschillende voedingsstoffen op uw gezondheid en geluksgevoel. Ook wordt er kennis gemaakt met de wereld van de Wellness en wordt er voorlichting en advies gegeven over het verhogen van uw levenskwaliteit door een bewuste levenshouding die zal u helpen langer en gezonder te leven, zonder dat hiervoor allerlei dagelijkse bezigheden totaal moeten veranderen. Een aantal diep ontspannende behandelingen en massages maken het aanbod van onze Health Coach compleet. Dus verhoog uw geluksgevoel, verbeter uw gezondheid en breng uw lichaam, geest en ziel weer in een goede balans!

De behandelingen van onze Health Coach zijn onder te verdelen in;

Detox behandelingen
(deze helpen uw lichaam bij het ontzuren en ontgiften)

Ontspannende massages
(waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht, ontspanning en verzorging, dit in combinatie met natuurlijke, werkzame stoffen)

Inzichten in voeding
(samen kijken we hoe u gezonder kan leven door haalbare aanpassingen)

Bach Bloesem Therapie
(tincturen uit de natuur die uw gemoedstoestand positief kunnen beïnvloeden)

De behandelingen van onze Health Coach kunnen preventief zijn; uit interesse in een gezonde levensstijl en om regelmatig een welverdiende ontspannende behandeling te ervaren. Het kan echter ook passen wanneer uw last heeft van lichte lichamelijke en/of psychische klachten en als aanvulling op de reguliere geneeskunde. Tijdens een algemeen consult kijkt onze Health Coach samen met u hoe een gezondere levensstijl bereikt kan worden en laat ze zien met behulp van een presentatie waarom dit zo belangrijk is. Met de tips inzichten in voeding en met gezondheidsproducten die bij ons aangeschaft kunnen worden gaat u direct aan de slag!