WARMWATERKUSSEN MASSAGE 60 minuten.
VAN 75,00 EURO NU VOOR 65,00 EURO

Vindt u het niet fijn om op uw buik te liggen of heeft u lichamelijke ongemakken waardoor u niet op uw buik kunt liggen?
Dan is de warm waterkussen massage wellicht iets voor u.

Tijdens de warm waterkussen massage ligt u op uw rug op het kussen, deze is gevuld met heerlijk warm water. Tijdens de massage bewegen wij onze handen en onderarmen tussen uw lichaam en het warm waterkussen, hierbij gebruiken wij een ruime hoeveelheid warme massageolie. Door de druk van het lichaam op het waterkussen voelt het uiterst aangenaam aan. De massage kan op een zachte manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht. De massage kan ook steviger gegeven worden daar waar nodig is.

Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleert. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest. Het helpt je fitter te worden, verlicht hoofdpijn en misselijkheid en verminderd bekken- rug- nek- en schouder klachten, kuiten kramp, vocht vast houden en slecht slapen.

Je voeten, benen, armen, handen, rug , gezicht worden in deze heerlijke behandeling gemasseerd.

Wanneer en voor wie is deze massage geschikt?
Deze massage techniek is speciaal ontewikkeld voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen zoals zwangeren, mensen met ademhalings prodblemen en/of door zware lichaamsbouw.

Contra indicaties:
Hartklachten
Hoge bloeddruk
Infecties
Koorts
Kanker
Herstel periode na een operatie (tot 6 weken)
Trombose
Bloedingen

Actie is geldig op
maandag overdag en avond
dinsdag overdag

Actie van de maand