5+1 gratis wellnessmassage

Schrijf je nu in voor 5 Wellnessmassages van 60 minuten a € 59,50 en u ontvangt de 6e Wellnessmassage gratis! Deze 5 behandelingen dienen wel vooraf betaald te worden.

deze actie geldt overdag t/m 18.00 uur

Behandeling

Voordat de eerste massage kan beginnen wordt een intakegesprek gehouden en besproken welke gebieden u graag gemasseerd zou willen hebben binnen de afgesproken tijd.

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer; 06-45336977

Meer informatie over onze wellnessmassage

Niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.