Kies je behandeling: Algen | Sinasappel Creme | Chocolade

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het menselijk lichaam. Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid.
Ze werken effectief en geven direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven.
Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd. Lichaamspakkingen worden uitgevoerd met verschillende doeleinden. Je hebt relaxerende pakkingen die een klant heerlijk tot rust brengen. Er bestaan ook hydraterende pakkingen die als doel hebben de huid te behandelen en te voeden. Tenslotte heb je anti-cellulite behandelingen die de huid verstevigen.

Behandeling

Voorafgaand aan een lichaamspakking wordt de huid gereinigd d.m.v. een scrub, zo worden onzuiverheden en overtollige huidcellen verwijderd. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en van de spieren gestimuleerd.
Vervolgens wordt de huid met een dikke laag revitaliserende stoffen zoals zeealgen, aromatische oliën, chocolade, koffie, fruitproducten ingesmeerd. De specifieke stoffen hebben elk hun unieke werking. Op het einde van de behandeling wordt het lichaam omwikkeld met een laag plastic folie en een warmtedeken ondersteunt het geheel met weldadige warmte.