Cadeaubon

Verwen iemand met een cadeaubon

Zoekt u een ontspannend en origineel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar om te laten zien dat u iemand waardeert? Geef een cadeaubon van Wellnessmassage Prinsenbeek.

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10,- euro en zijn vrij te besteden in onze praktijk voor verschillende behandelingen of producten. U kunt de Wellnessmassage Prinsenbeek cadeaubon telefonisch of per onderstaand formulier aanvragen. Ook zijn ze verkrijgbaar in onze praktijk.

Bestellen via de website

Voor het bestellen van een cadeaubon vult u op onderstaand formulier uw gegevens in. Naast de prijs van de cadeaubon berekenen wij € 6,50 administratie- en portokosten. Onze cadeaubonnen zijn voor 12 maanden geldig en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Verzending naar België kost €13,- administratie- en portokosten.

Betaling

Vult u op onderstaand formulier de gegevens in waarheen wij de cadeaubon kunnen opsturen. Na betaling van het bedrag incl. de administratie- en portokosten versturen wij de cadeaubon naar het opgegeven adres. U kunt deze betaling doen op Rabobank rekeningnummer NL 34 RABO 0145729915 onder vermelding van ‘Cadeaubon’ en uw naam.

Bestel formulier cadeaubon