DermaOxy gezichtsbehandeling

Bij Wellnessmassage Prinsenbeek hebben wij onze eigen DermaOXY specialiste. Zij is werkzaam in onze praktijk enBij Wellnessmassage Prinsenbeek hebben wij onze eigen DermaOXY specialiste. Zij is werkzaam in onze praktijk enin haar eigen schoonheidssalon. U kunt een afspraak maken op beide locaties. De DermaOXY behandeling is een natuurlijke zuurstofbehandeling die 100% veilig is. De behandeling vermindert rimpels en lijntjes en geeft een liftend effect van ogen en wangen. Het volume in de huid neemt toe.

Behandeling € 59.50
Kleine Kuur € 395.006 behandelingen (1 keer per week) Serum voor gebruik in salon 2 thuisverzorgingsprodukten naar keuze
Grote Kuur € 495.00 6 behandelingen (1 keer per week) Serum voor gebruik in salon4 thuisverzorgingsprodukten naar keuze

Afspraak maken of meer informatie?Tel. 013-5082232www.salonperfection.nl

DermaOXY

UW HUID 3 TOT 6 JAAR JONGER

Naarmate we ouder worden vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt.

Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met DermaOXY zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.