GEZICHT, DECOLLETE & NEK MASSAGE

Een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en de afvoer van afvalstoffen. Het is een verfijnde massage die zowel de oppervlakkige als de dieper gelegen gezichtsweefsels en drukpunten behandelt.
Een gezichtsmassage heeft een natuurlijk facelift effect en brengt de energie van het lichaam weer in balans. Dit heeft verjongende resultaten. De gezichtshuid wordt strakker. Bij een gezichtsmassage worden de schouders tot de kruin gemasseerd. Door de combinatie van technieken wordt meer resultaat geboekt. Onder andere worden de nekspieren goed ontspannen, wordt de bloed, zuurstof-,lymfe en energiedoorstroming verbeterd, verdwijnt spanningshoofdpijn en krijg je een heerlijk rustig gevoel, hetgeen een helend effect heeft.

Behandeling

Voorafgaand aan de gezichts, decolette en nekmassage worden de rug, nek en schouders eerst gereinigd d.m.v. een scrubbehandeling. Hierbij worden onzuiverheden en overtollige huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd. Hierna volgt een ontspanningsmassage van de rug, nek en schouders. Op het gezicht wordt er een facescrub aangebracht die zachtjes op de natte huid emulgeert, waardoor er een foam ontstaat. De huid wordt heerlijk gezuiverd en een aangename geur verspreid zich, die je in oriëntaalse sferen brengt. Daarna wordt er een massage gegeven met een massageolie met een textuur die zijdezacht aanvoelt. Door de Ginger-Honeyoil licht te verwarmen ontstaat een aangenaam gevoel op de huid en een langdurig moisturizing effect. De heerlijke geur stimuleert de zintuigen en zorgt voor een heerlijk verwarmend effect. We laten de Ginger-Honey na afloop van de massage 10 minuten intrekken als regenererend masker en verwijderen daarna overtollige resten met warme compressen.
Tot slot als u dat wenst wordt er een verzorgende Collavital E cream aangebracht, deze herstelt het vochtevenwicht en gaat veroudering en rimpelvorming tegen.

  • goede doorbloeding van de huid

  • afvoer van afvalstoffen

  • natuurlijk facelift effect

  • behandelt dieper gelegen gezichtsweefsel

60 Minuten €80,00

Duo 60 Minuten €160,00