VOET REFLEX

Voetreflexmassage is een weldadige massage voor mensen die last hebben van Stress, depressie, reuma, slapeloosheid, burn-out, gevolgen en bijwerkingen van chemokuren, maag en darmstoornissen, ter ontspanning van spier en gewrichtspijnen, angsten, menstruatiepijn, chronische klachten, verstopping, rugklachten, huidklachten, hoofdpijn, migraine, krachteloosheid, vermoeidheid, nek-schouderklachten, vocht vasthouden en verminderde weerstand.

In onze voeten zitten honderden energiepunten die corresponderen met de rest van ons lichaam. De grote teen bijvoorbeeld staat in verbinding met de hersenen, Door deze energie-punten te masseren of te prikkelen met een druk wordt de communicatie met de rest van het lichaam in gang gezet. Deze bijzondere uitwisseling zorgt er voor dat blokkades die vaak in een heel ander deel van het lichaam zitten worden aangezet te verdwijnen.

Vaak voelen mensen dat er direct iets gebeurt met de rest van het lichaam, want de delen in het menselijk lichaam hebben het vermogen met elkaar te communiceren. Voetreflexmassage wordt ook gegeven ter voorkoming van klachten en is geschikt voor iedereen ( mensen vanaf 5 maanden tot hoge leeftijd ).

Contra indicatie; Koorts, bloedklonters in bloedbanen, kwetsuren, zwangerschap, bij ernstige problemen, mensen met nieuwe heup, een pacemaker of andere platen of schroeven in het lichaam.

  • Stress

  • depressie

  • reuma

  • chronische klachten

  • verschillende soorten pijn

60 MINUTEN € 71,50